РОЗВИТОК ЕМПАТІЙНОСТІ ЯК СКЛАДОВА ОСОБИСТІСНОЇ ПІДГОТОВКИ ВОЛОНТЕРІВ ХОСПІСУ - Strubitska, N. Y. (Медсестринство, 2021)
У статті досліджується рівень емпатичних тенденцій студентів-волонтерів, як чинник ефективної волонтерської діяльності.