ВИКОРИСТАННЯ МІНЕРАЛЬНОЇ ВОДИ ПРИ ЗАХВОРЮВАННЯХ ШЛУНКОВО-КИШКОВОГО ТРАКТУ - Buhrymenko, O. V. (Медсестринство, 2015)
У статті проаналізовано значення і можливості застосування мінеральної води при захворюваннях шлунково-кишкового тракту