МОТИВАЦІЯ ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ СЕРЕД РІЗНИХ КАТЕГОРІЙ НАСЕЛЕННЯ - Melnychuk, I. M.; Sapizhak, M. I. (Медсестринство, 2015)
У статті узагальнено, що стан здоров’я людини залежить не тільки від біологічних факторів, навколишнього та соціального середовища, а й від ціннісного ставлення людини до власного здоров’я. Мотивацію формування здорового способу життя серед різних категорій населення оцінено за результатами дослідження «Ставлення молоді України до здорового способу життя».