ПРОФІЛАКТИКА ТУБЕРКУЛЬОЗУ - Tymoshchuk, T. Y. (Медсестринство, 2015)
У статті міститься основні аспекти профілактики туберкульозу: соціальний, санітарний і специфічний. Профілактика туберкульозу посідає важливе місце в комплексі заходів, спрямованих на боротьбу з туберкульозом.