ЗАСТОСУВАННЯ ІНТЕРНЕТ-ТЕХНОЛОГІЙ У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ ПРИ ПІДГОТОВЦІ МЕДИЧНОЇ СЕСТРИ - Ryzhkovskyi, V. O. (Медсестринство, 2015)
У статті проаналізовано значення і можливості глобальної мережі Інтернет при підготовці висококваліфікованої медсестри, а також фактори, що сприяють застосуванню даного виду технології.