ХАРАКТЕРИСТИКА ТИПІВ ПОВЕДІНКОВОЇ АКТИВНОСТІ, ЯКІ ВИЯВЛЕНІ У ПАЦІЄНТІВ ІЗ ЗАХВОРЮВАННЯМИ СЕРЦЕВО-СУДИННОЇ СИСТЕМИ - RUDNYCKA, O. M. (Медсестринство, 2015)
У статті міститься характеристика поведінкових особливостей хворих із захворюваннями серцево-судинної системи. У обстежених виявлено три типи поведінкової активності, усі з яких представляли інтерес як чинники формування внутрішньої картини хвороби. Хворі на серцево-судінні захворювання мають психологічні проблеми і комплексного потребують догляду із застосуванням медсестринської психотерапії і допомоги медичного психолога.