РОЛЬ РЕФЛЕКТОРНО-СЕГМЕНТАРНОГО МАСАЖУ В РЕАБІЛІТАЦІЇ ПАЦІЄНТІВ, ЯКІ ПЕРЕНЕСЛИ ІШЕМІЧНИЙ ІНСУЛЬТ - Гапій, Н. В.; Мисула, І. Р. (Медсестринство, 2023)
У статті досліджено ефективність рефлекторно-сегментарного масажу в реабілітації пацієнтів, які перенесли ішемічний інсульт. Проведено комплексне дослідження з використанням у процесі реабілітації хворих рефлекторно-сегментарного масажу. Сформовано та представлено результати дослідження впливу рефлекторно-сегментарного масажу на відновлення стану здоров’я пацієнтів, які перенесли ішемічний інсульт.