ЗАСТОСУВАННЯ ДЗЕРКАЛЬНОЇ ТЕРАПІЇ В РЕАБІЛІТАЦІЙНІЙ ПРАКТИЦІ - Гордій, В. А. (Медсестринство, 2023)
Статтю присвячено застосуванню дзеркальної терапії в реабілітаційних програмах. Проаналізовано наукову літературу щодо ефективності використання цієї методики. У хворих з фантомним болем, після перенесення інсульту, при больовому синдромі нейропатичного походження, пов’язаному чи не пов’язаному з рухами, застосування дзеркальної терапії пропонує потенційне полегшення. Така методика реабілітації не дорога, безпечна і легка для самостійного використання пацієнтом.