РІВЕНЬ ЗАДОВОЛЕНОСТІ ПРОФЕСІЄЮ МЕДИЧНОЇ СЕСТРИ АМБУЛАТОРІЇ СІМЕЙНОЇ МЕДИЦИНИ - Коцаба, Ю. Я. (Медсестринство, 2023)
Професія медичної сестри сімейної медицини відіграє ключову роль у збереженні здоров’я як кожного громадянина зокрема, так і суспільства в цілому. Тому вивчення рівня задоволеності сімейної медичної сестри своєю працею є необхідним для вдосконалення роботи сімейної медицини. У статті наведено результати дослідження, в ході якого вивчали рівень професійної самореалізації серед медичних сестер амбулаторії сімейної медицини.