РОЛЬ МЕДИЧНОЇ СЕСТРИ В ДОГЛЯДІ ЗА ПАЦІЄНТАМИ ІЗ ЗАХВОРЮВАННЯМИ ТРАВНОЇ СИСТЕМИ - Мурдахайчаєва, О.; Локай, Б. А.; Креховська-Лепявко, О. М. (Медсестринство, 2023)
Захворювання органів травлення можуть уражати людей будь-якого віку і вимагають комплексної та спеціалізованої допомоги. Ефективне лікування захворювань травної системи потребує мультидисциплінарного підходу із залученням медичних працівників зі спеціальними навичками та знаннями. Медичні сестри відіграють невід’ємну роль у цьому підході, взаємодіючи з іншими медичними працівниками, щоб надавати високоякісну допомогу пацієнтам із захворюваннями травної системи.