ОСВІТНІ МЕДСЕСТРИНСЬКІ ТЕХНОЛОГІЇ В АСПЕКТІ ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ ЖИТТЯ ПАЦІЄНТІВ - Прокопчук, О. В.; Фатахова, В.; Даньчак, С. В.; Господарський, І. Я.; Мазур, Л. П.; Данилевич, Ю. О. (Медсестринство, 2023)
У статті висвітлено можливості покращення організації надання профілактичної допомоги пацієнтам шляхом упровадження навчальних програм, спрямованих на профілактику розвитку ускладнень, підвищення якості життя пацієнтів.