ЗАГАЛЬНІ АСПЕКТИ ВАЖЛИВОСТІ РОЛІ ЕМОЦІЙНОГО ІНТЕЛЕКТУ В СЕСТРИНСЬКІЙ СПРАВІ - Дрогомирецька, Н. Р. (Медсестринство, 2023)
У статті проаналізовано загальну важливість емоційного інтелекту у формуванні й становленні працівника сестринського персоналу.