ІНСТРУМЕНТАЛЬНА МОБІЛІЗАЦІЯ М’ЯКИХ ТКАНИН ПРИ МІОФАСЦІАЛЬНОМУ БОЛЬОВОМУ СИНДРОМІ - Музика, А. О.; Бакалюк, Т. Г. (Медсестринство, 2023)
У статті проаналізовано дані про ефективність використання методики інструментальної мобілізації м’яких тканин при міофасціальному больовому синдромі. На основі результатів якісних рандомізованих контрольованих клінічних досліджень та наукової літератури виявлено позитивний вплив інструментальної мобілізації м’яких тканин як при комплексному, так і при індивідуальному застосуванні.