ЕФЕКТИВНІСТЬ ОСВІТНІХ МЕДСЕСТРИНСЬКИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПОКРАЩЕННІ ЯКОСТІ ЖИТТЯ ПАЦІЄНТІВ ГАСТРОЕНТЕРОЛОГІЧНОГО ПРОФІЛЮ - Афонасова, Т. М.; Прокопчук, О. В.; Даньчак, С. В.; Господарський, І. Я.; Гаврилюк, Н. М. (Медсестринство, 2023)
У статті висвітлено можливості покращення організації надання профілактичної допомоги пацієнтам шляхом упровадження навчальних програм, спрямованих на профілактику розвитку ускладнень, підвищення якості життя пацієнтів.