ЗАСТОСУВАННЯ ВПРАВ БЕЗ ОБТЯЖЕННЯ ПІД ЧАС ГІДРОКІНЕЗОТЕРАПІЇ В ОСІБ З ІНФАРКТОМ МІОКАРДА - Осадчий, А. Ю.; Мисула, І. Р. (Медсестринство, 2023)
У статті на основі наукової літератури було складено найефективніший комплекс гідрокінезотерапії при інфаркті міокарда за рахунок вправ без обтяження. Описано їх позитивний вплив на хворих з інфарктом міокарда. Визначено методи та методики проведення занять для осіб з інфарктом міокарда.