ІГРОТЕРАПІЯ ЯК ЗАСІБ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ ІЗ ЗАТРИМКОЮ РУХОВОГО РОЗВИТКУ - Семеніна, Ж. О.; Голяченко, А. О. (Медсестринство, 2022)
У статті проведено аналіз реабілітаційних заходів із застосуванням ігротерапії в дітей із затримкою рухового розвитку. Включення в програму фізичної терапії дітей дошкільного віку із затримкою рухових функцій ігротерапії формує мотивацію до самостійної рухової активності, вона є природною діяльністю пацієнтів цієї вікової категорії.