ДИСТАНЦІЙНІ ОСВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ПРАКТИЧНО-ОРІЄНТОВАНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ МЕДИЧНИХ ФАХІВЦІВ - Кульчицький, В. Й. (Медсестринство, 2022)
У статті проаналізовано важливість використання дистанційних освітніх технологій у практично-орієнтованій підготовці майбутніх медичних фахівців. З’ясовано, що підготовка медичних кадрів за сучасних умов реформування охорони здоров’я в Україні повинна бути спрямована на задоволення потреби у кваліфікованих та досвідчених медичних фахівцях.