ПОРІВНЯЛЬНА ОЦІНКА ЕМОЦІЙНОЇ СФЕРИ МЕДИЧНИХ СЕСТЕР ТЕРАПЕВТИЧНИХ ВІДДІЛЕНЬ ТА МЕДИЧНИХ СЕСТЕР, ЯКІ ПРАЦЮЮТЬ У ВІДДІЛЕННЯХ, ДЕ НАДАЮТЬ ДОПОМОГУ ПАЦІЄНТАМ З КОРОНАВІРУСНОЮ ХВОРОБОЮ (COVID-19) - Двуліт, М. М.; Криницька, І. Я.; Марущак, М. І. (Медсестринство, 2022)
Статтю присвячено вивченню частоти і вираження тривожно-депресивних розладів у медичних сестер, які працюють у терапевтичних відділеннях та у відділеннях, де надають допомогу пацієнтам з коронавірусною хворобою (COVID-19).