ТЕЗИ МАТЕРІАЛІВ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «НОВЕ ПОКОЛІННЯ МЕДИЧНИХ СЕСТЕР: ДОСЯГНЕННЯ ТА ІННОВАЦІЇ В МЕДСЕСТРИНСТВІ» - Avtoriv, Kolektyv (Медсестринство, 2022)
25–26 листопада 2021 року м. Тернопіль