МЕТОДИ КОРЕКЦІЇ ПОСТАВИ У ПАЦІЄНТІВ З ІДІОПАТИЧНИМ СКОЛІОЗОМ - Бесага, Р. А.; Бакалюк, Т. Г. (Медсестринство, 2021)
У статті проведено аналіз реабілітаційних підходів, які застосовують для реабілітації пацієнтів з ідіопатичним сколіозом. Наведені у статті дослідження мають достатню доказову базу і можуть бути методами вибору при реабілітації пацієнтів з ідіопатичним сколіозом.