РЕАБІЛІТАЦІЙНІ ПІДХОДИ ПРИ ПАРЕЗІ ВЕРХНЬОЇ КІНЦІВКИ У ПАЦІЄНТІВ ПІСЛЯ ІНСУЛЬТУ - Вавринчук, Н. Т.; Бакалюк, Т. Г. (Медсестринство, 2021)
У статті проведено аналіз основних реабілітаційних підходів, які застосовують при парезі верхньої кінцівки після інсульту. Використання технологій фізичної та реабілітаційної медицини має ґрунтуватися на результатах якісних рандомізованих контрольованих клінічних досліджень, які є основою для розробки клінічних рекомендацій.