ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МЕДИЧНОЇ СЕСТРИ З ПИТАНЬ ПІДГОТОВКИ ПОДРУЖНІХ ПАР ДО ПАРТНЕРСЬКИХ ПОЛОГІВ - Маланчук, Л. М.; Лісіна, О. В.; Маланчук, С. Л.; Мартинюк, В. М.; Маланчук, А. С.; Небесьо, Т. А. (Медсестринство, 2021)
Стаття присвячена аспектам формування професійної компетентності медичних сестер у питаннях родиноорієнтованих технологій.