ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ СТОМАТОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ У РОЗВИНЕНИХ КРАЇНАХ ЗАХІДНОЇ ЄВРОПИ ТА ПІВНІЧНОЇ АМЕРИКИ - Лебедик, С. В.; Коноваленко, С. О. (Медсестринство, 2021)
У статті розглянуто основні напрямки розвитку стоматологічної допомоги у розвинених країнах Західної Європи та Північної Америки.