ШТУЧНА ВЕНТИЛЯЦІЯ ЛЕГЕНЬ. МЕТОДИКА ПРОВЕДЕННЯ ШТУЧНОЇ ВЕНТИЛЯЦІЇ ЛЕГЕНЬ ТА ЇЇ ФУНКЦІЇ - Titorchuk, V. S.; Naumova, Y. O. (Медсестринство, 2021)
У статті представлено різні методики проведення штучної вентиляції легень та їх значення в лікуванні та підтримці життєдіяльності організму людини.