РЕАБІЛІТАЦІЙНІ ПІДХОДИ ПІСЛЯ ЕНДОПРОТЕЗУВАННЯ КУЛЬШОВИХ СУГЛОБІВ - Yavodchak, M. A.; Bakaliuk, T. H.; Stelmakh, H. O. (Медсестринство, 2021)
У статті проведено аналіз основних реабілітаційних підходів, які застосовують для пацієнтів після ендопротезування кульшових суглобів. Використання технологій фізичної та реабілітаційної медицини має ґрунтуватися на результатах якісних рандомізованих контрольованих клінічних дослідженнях, які є основою для розробки клінічних рекомендацій.