ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ МАЙБУТНІХ МЕДИЧНИХ СЕСТЕР У ПРОЦЕСІ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ (МЕТОДИЧНИЙ АСПЕКТ) - Rudnytska, T.; Chornobryva, L. (Медсестринство, 2021)
У статті обґрунтовано організаційно-педагогічні умови формування професійної компетентності фахівців – майбутніх медичних сестер, що забезпечують інтегроване викладання загальнопрофесійних і спеціальних медичних дисциплін з урахуванням становлення і розвитку особистісних якостей, усвідомленого відповідального ставлення до обраної спеціальності.