АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ НА КОНТРОЛЬНОМУ ПУНКТІ ВʼЇЗДУ-ВИЇЗДУ «СТАНИЦЯ ЛУГАНСЬКА» В ЛУГАНСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗА УМОВ ПРОВЕДЕННЯ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ – ОПЕРАЦІЇ ОБʼЄДНАНИХ СИЛ - Steshenko, N. M.; Litvinova, O. N. (Медсестринство, 2021)
У статті висвітлено проблеми організації та надання медичної допомоги на контрольному пункті вʼїзду-виїзду «Станиця Луганська» в Луганській області в результаті проведення антитерористичної операції – Операції обʼєднаних сил. Акцентовано увагу на недостатності та в деяких питаннях відсутності забезпечення доступу цивільного населення до медичної допомоги на контрольному пункті вʼїзду-виїзду впродовж лінії розмежування.