УДОСКОНАЛЕННЯ ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ВІДПОВІДНО ДО МЕДИЧНОЇ РЕФОРМИ НА РІЗНИХ ЕТАПАХ ЇЇ НАДАННЯ - Kosa, T. V. (Медсестринство, 2021)
У статті висвітлено потребу врегулювання організації та функціонування служби екстреної медичної допомоги на різних рівнях догоспітального етапу.