ПОРІВНЯННЯ ПОКАЗНИКІВ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ РОБОТИ ПРИВАТНОГО ТА КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО КОНСУЛЬТАТИВНО-ДІАГНОСТИЧНИХ ЦЕНТРІВ - Bob, A. O.; Chukur, O. O.; Baloglanova, I. V. (Медсестринство, 2021)
Проведено порівняльний аналіз організації вторинної амбулаторної допомоги дорослому населенню м. Миколаєва у комунальному та приватному консультативно-діагностичних центрах. Соціологічне дослідження дозволило стверджувати, що існує необхідність нової оптимізованої моделі надання медичної допомоги для населення великого міста з використанням форм і моделей державно-приватного партнерства.