НАПРЯМИ РОБОТИ З ІН’ЄКЦІЙНИМИ СПОЖИВАЧАМИ НАРКОТИКІВ - Yavkina, I. V. (Медсестринство, 2020)
У статті розкрито основні напрями роботи з ін’єкційними споживачами наркотиків. Узагальнено роботу служби «Довіра».