ФОРМУВАННЯ СИНДРОМУ ПРОФЕСІЙНОГО ВИГОРАННЯ У СПІВРОБІТНИКІВ ВІДДІЛЕННЯ АНЕСТЕЗІОЛОГІЇ ТА ІНТЕНСИВНОЇ ТЕРАПІЇ - Shtyn, M.-V. A.; Malanchyn, I. M. (Медсестринство, 2020)
У статті проаналізовано результати обстежень медичних працівників відділення анестезіології та інтенсивної терапії щодо виникнення синдрому емоційного вигорання. Встановлено, що рівень вираження цього синдрому найвищий серед середнього медичного персоналу відділення анестезіології та інтенсивної терапії, однаковий у вікових групах 20–29 та 30–39 років серед осіб жіночої статі.