ПРИНЦИПИ ПРОФІЛАКТИЧНОЇ РОБОТИ СЕРЕД СПОЖИВАЧІВ ІН’ЄКЦІЙНИХ НАРКОТИКІВ - Yavkina, I. V. (Медсестринство, 2020)
У статті охарактеризовано основні принципи організації профілактичної роботи серед споживачів ін’єкційних наркотиків.