ЖИТТЯ З ЦУКРОВИМ ДІАБЕТОМ - Shchegol, I. M. (Медсестринство, 2019)
У статті розкрито необхідність лікування цукрового діабету, висвітлено ускладнення, які є наслідком цього захворювання, запропоновано заходи, необхідні для подовження тривалості життя при ньому.