ФАКТОРИ РИЗИКУ ГIПЕРТОНIЧНОЇ ХВОРОБИ - Zhavrichenko, K. V. (Медсестринство, 2019)
У статті проаналізовано фактори ризику виникнення гіпертонічної хвороби в Україні та за її межами, а також фактори, що спричиняють виникнення цього захворювання.