ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ СТАТЕВОГО ВИХОВАННЯ В УКРАЇНСЬКИХ ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ - Popovych, N. V. (Медсестринство, 2019)
У статті проаналізовано засади формування світогляду підлітків щодо культури статевого виховання та організаційно-педагогічні умови в українських закладах освіти.