ЯК ДИСТАНЦІЙНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ КАРДІОЛОГІВ РЯТУЮТЬ ЖИТТЯ - Kosa, T. V. (Медсестринство, 2019)
У статті проаналізовано як дистанційні консультації рятують життя пацієнтів із хворобами серця. Серцево-судинні захворювання – основна причина смертності в Україні, тому увага до власної серцево-судинної системи вкрай важлива.