ФОРМИ І МЕТОДИ ЯКІСНОГО НАВЧАННЯ НА ЗАНЯТТЯХ З ФАРМАКОЛОГІЇ - Kazaniuk, T. V. (Медсестринство, 2019)
у статті наведено досвід викладання фармакології для студентів, які навчаються за спеціальністю 223 «Медсестринство». Розглянуто методики проведення аудиторної та позааудиторної роботи студентів, використання яких сприятиме підвищенню ефективності підготовки майбутніх медичних сестер до професійної діяльності.