ОСОБЛИВОСТІ ДОГЛЯДУ ЗА НОВОНАРОДЖЕНИМИ З УРОДЖЕНИМИ ВАДАМИ ТРАВНОГО ТРАКТУ - Voronovа L. A. (Медсестринство, 2019)
У статті розкрито особливості догляду за новонародженими з уродженими вадами травного тракту в хірургічних стаціонарах.