ДОСВІД ОРГАНІЗАЦІЇ ІНФЕКЦІЙНОГО КОНТРОЛЮ В ДИТЯЧІЙ ЛІКАРНІ - Uralbaieva, T. S. (Медсестринство, 2019)
У статті наведено стратегію підвищення якості медичної допомоги через впровадження в практику охорони здоров’я системи інфекційного контролю.