ПРОФІЛАКТИКА ОЖИРІННЯ У ПІДЛІТКІВ - Artemenko, A. S. (Медсестринство, 2019)
У статті описано основні принципи профілактики ожиріння. Кожен зайвий кілограм маси тіла погіршує показники фізіологічного здоров’я і в результаті провокує появу нових захворювань. При своєчасному зверненні до лікаря і зміні способу життя можна запобігти або зменшити кількість негативних наслідків надлишкової маси тіла.