НОВІ ПІДХОДИ ДО ЗАСТОСУВАННЯ МЕТОДІВ ФІЗИЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ У ПАЦІЄНТІВ МОЛОДОГО ВІКУ З ДИСФУНКЦІЄЮ СКРОНЕВО-НИЖНЬОЩЕЛЕПНОГО СУГЛОБА - Tabaka, Kh. I.; Stelmakh, H. O.; Bakalyuk, T. G. (Медсестринство, 2019)
У роботі проаналізовано тенденції відновного лікування у пацієнтів із дисфункцією скронево-нижньощелепного суглоба та наведено результати власних досліджень. Ця тема актуальна для декількох дисциплин: стоматології, неврології, ортопедії, медичної реабілітації, мануальної терапії.