СТАТЕВЕ ВИХОВАННЯ ЯК ПЕДАГОГІЧНА ПРОБЛЕМА - Popovych, N. V. (Медсестринство, 2019)
У статті проаналізовано роль статевого виховання як мету, яка ґрунтується на формуванні у молоді статевої етики, естетики та гігієни, культури інтимних відносин, любові та сімейного життя, наукових знань про фізіологічні особливості організму, морально-етичні норми і стосунки між особами протилежної статі та роль у цьому процесі сім’ї та педагогів.