ПРИЧИННО-НАСЛІДКОВІ ЗВ’ЯЗКИ ВИНИКНЕННЯ ПІДЛІТКОВОЇ ВАГІТНОСТІ - Nakonechna, M. V.; Petrenko, N. V.; Dyachok, I. M. (Медсестринство, 2019)
За результатами дослідження встановлено, що найчастішими причинами підліткової вагітності є ранній початок статевого життя, дефіцит знань щодо методів контрацепції та насильство, що зумовлює потребу розробки заходів щодо підвищення статевої культури молоді.