РОЛЬ МЕДИЧНОЇ СЕСТРИ ПЕРВИННОЇ ЛАНКИ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ПРИ ВИЯВЛЕННІ НА ДІЛЬНИЦІ ХВОРИХ НА КІР - Danylevych, Yu. O.; Yastremska, S. O.; Mazur, L. P. (Медсестринство, 2019)
У статті розглянуто і висвітлено проблеми захворюваності на кір в Україні та роль медичної сестри первинної ланки медичної допомоги педіатричного профілю.