ІНКЛЮЗИВНЕ НАВЧАННЯ У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ І–ІІ РІВНІВ АКРЕДИТАЦІЇ ЯК ШЛЯХ ДО САМОРЕАЛІЗАЦІЇ - Lytvynova, O. N.; Stadnitskaya, I. R. (Медсестринство, 2019)
У статті показано провідну роль інклюзивного навчання у вищих навчальних закладах І–ІІ рівнів акредитації із певною інклюзивною часткою в процесі самореалізації осіб з особливими освітніми проблемами.