НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ ЦУКРУ ТА ЦУКРОВИЙ ДІАБЕТ У ДИТЯЧОМУ ВІЦІ - Nadtochiy, K. O. (Медсестринство, 2019)
У статті проаналізовано взаємозв’язок між вживанням доданих цукрів та проблемою цукрового діабету в дітей.