ОСОБЛИВОСТІ ПІДЛІТКОВОЇ ВАГІТНОСТІ У КРОПИВНИЦЬКОМУ ТА КІРОВОГРАДСЬКІЙ ОБЛАСТІ - Nakonechna, M.; Petrenko, N. (Медсестринство, 2019)
У статті проаналізовано особливості перебігу підліткової вагітності, особливості пологів та стан новонароджених дітей юних мам.