БІОЕТИЧНІ ПРОБЛЕМИ ЕВТАНАЗІЇ В УКРАЇНІ ТА ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА МЕДИЧНОЇ СЕСТРИ - Reha, N. I.; Hospodarskyy, I. Ya.; Reha, O. R. (Медсестринство, 2019)
У статті розглядається актуальна проблема евтаназії. Аналізуються питання життя і смерті як ключові при вирішенні проблеми евтаназії. Представлено філософсько-правовий аналіз цієї проблеми, а також моральний її аспект. Розглядається поняття паліативно-хоспісної допомоги як альтернативи евтаназії.