ДІАГНОСТИКА ГОТОВНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ ЩОДО РОЗВИТКУ ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ МЕДИЧНИХ СЕСТЕР - Varava, O. B. (Медсестринство, 2019)
У роботі наведено погляди на визначення понять «інформаційно-аналітична компетентність фахівця» та «інформаційно-аналітична компетентність майбутньої медичної сестри», а також результати дослідження готовності викладачів клінічних дисциплін щодо розвитку інформаційно-аналітичної компетентності у студентів медсестринського відділення Київського медичного коледжу ім. П. І. Гаврося.