ВИВЧЕННЯ СИНДРОМУ ПСИХОЕМОЦІЙНОГО ВИГОРАННЯ У ПРЕДСТАВНИКІВ РІЗНИХ ПРОФЕСІЙНИХ ГРУП - Klymenko, S. M.; Iavorska, I. V. (Медсестринство, 2018)
У статті проведено порівняльний аналіз результатів дослідно-експериментальної роботи та доведено гіпотезу дослідження: виникнення синдрому професійного вигорання частіше виникає у спеціалістів, які належать до професійної групи медичних працівників. Результати показали, що ступінь сформованості синдрому психоемоційного вигорання в професійній групі медичних працівників вищий, ніж серед педагогів: педагоги – 415 балів, медичні працівники – 490 балів.